Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΠΑ ΣΤΡΑΤΗΣ -Ο ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Ο ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΗΣΣΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ..... Ο ΠΑΠΑ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ.... ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΛΥΦΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ, ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Ο ΠΑΠΑ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ!!!

ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ Ο ΠΑΠΑ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ! ΠΩΣ;;;; ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ.. ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ... ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ :
"........ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ.........."

Ο ΠΑΠΑ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΛΟΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ, ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ...

ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΤΟΜΟ

"Μιχαήλ δέξου το παρόν ποίημα καλώς και δώσε ειρήνη και άφεση αμαρτιών στους αναγνώστες και την υγεία του σώματος και της ψυχής, στον γράψαντα. Αμήν"

1 σχόλιο: