Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

«Aφήστε εδώ μέσα τον Αρχάγγελο. Τον θέλω κοντά μου».

Διηγείται η κ. M…. Ι……., Θεσαλονίκη, τον Αύγουστο του 1992:
«Σας φέραμε την Αθανασία, που την έσωσε ο Αρχάγγελος. Στις 7 Μαϊου ,1992, ημέρα Κυριακή, το κοριτσάκι μας, η Αθανασία 3 ετών, έπεσε από ταράτσα 4 ½ μέτρων ύψους και αμέσως μεταφέρθηκε σε αφασία στο Κεντρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του το παιδί κρατούσε ασυναίσθητα την εικονούλα του Αρχαγγέλου ,που ήταν καρφιτσωμένη επάνω του. Στο νοσοκομείο οι γιατροί μας απέλπισαν για την σωτηρία του. Παραδόξως όμως σιγά-σιγά το παιδί άρχισε να συνέρχεται και ζητούσε συνεχώς την εικόνα που του είχαν αφαιρέσει οι γιατροί από πάνω του. Ταυτόχρονα αισθανόταν την παρουσία του Αρχαγγέλου μέσα στο θάλαμο και μας έλεγε: «Mη κλείνετε την πόρτα ,αφήστε εδώ μέσα τον Αρχάγγελο, Τον θέλω κοντά μου».

Το παιδί Τον έβλεπε ενώ εμείς δεν βλέπαμε τίποτα. Τελικά ο Άγιος έκανε το θαύμα Του και έσωσε το παιδί μας από βέβαιο θάνατο.
Τώρα όπως βλέπετε είναι τελείως καλά και ήλθαμε να Τον ευχαριστήσουμε οικογενειακώς και να φέρουμε το τάμα μας μαζί με την ευγνωμοσύνη μας για το μεγάλο δώρο, που μας έκανε».

(Από το βιβλίο Το προσκύνημα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της Θάσου σελ.43)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου