Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΑΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ...

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΑΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ...

Η κυρία Μιχαηλάρη από Ελευσίνα ήταν άτεκνη, καθώς και η αδελφή της, και επειδή ποθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί, στράφηκαν με πίστη στο Θεό και στη μεσιτεία του Αρχαγγέλου. Σε μια αγρυπνία που έκαναν προς τιμήν του Ταξιάρχη, τον παρακάλεσε με θέρμη η κ.Μιχαηλάρη για το πρόβλημα της. Τα ξημερώματα την πήρε λίγο ο ύπνος.......
Είδε στον ύπνο της ότι βρισκόταν σο ναό του Αρχαγγέλου με την αδελφή της, όταν ξαφνικά παρουσιάστηκε ο Ταξιάρχης με όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Γονάτισε αμέσως και τον παρακάλεσε να τυυς χαρίσει ένα παιδί.
Κι εκείνος άπλωσε το χέρι του, σα να ήθελε να την καθησυχάσει, και είπε:

“....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ . ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΩΡΟ....”

Σε τέσσερα χρόνια η αδελφή της απέκτησε παιδί, η ίδια όμως όχι. Πέρασαν εννέα χρόνια, οπότε άρχισε να απελπίζεται.
Στράφηκε στην επιστήμη. Ταλαιπωρήθηκε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πληροφορήθηκε ότι στην Αγγλία υπήρχε ένας γιατρός που μπορούσε με εγχείρηση να οδηγήσει στην τεκνοποίηση με πιθανότητες μία στις εκατό. Το αποφάσισε και ετοιμάστηκε για ταξίδι. Ένιωθε όμως έλεγχο συνειδήσεως. Την τελευταία στιγμή δίστασε.

Πήγε στο ναό Του, στο Μανταμάδο και Τον παρακάλεσε. Και το ίδιο βράδυ, ενώ προσευχόταν, τον είδε να βγαίνει ολοζώντανος απ`το εικόνισμα του, με ενα βλέμμα παραπονεμένο σα να της 'ελεγε: “.....Γιατί έχασες την πίστη σου και την ελπίδα στο Θεό; Δεν πείστηκες από το παράδειγμα της αδελφής σου;...”
Έπεσε αμέσως μετανοημένη και ζήτησε με δάκρυα συγχώρεση. Τότε τον άκουσε να της λέει:
“...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΕΞΩ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙΣ...”

Σε ένα μήνα ήταν έγκυος και έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι τη Βαρβάρα. Όταν η μικρή ήταν εξι χρονών, πήγανε στο ναό του Αρχαγγέλου για να κάνουν μια ευχαριστήρια αγρυπνία. Η μητέρα άφησε το παιδί σε ένα κελλί για να κοιμηθεί και πήγε στην εκκλησία. Όταν τέλειωσε η λειτουργία και γύρισε στο κελλί, η μικρή της είπε:
“... Εσύ μαμά ήσουν στην εκκλησία, αλλά ο Ταξιάρχης ήταν μαζί μου όλη τη νύχτα και μου κρατούσε συντροφιά....”

Αργότερα, η ευλαβής γυναίκα δοκίμασε άλλη μια θαυμαστή εκδήλωση της προστασίας του Αρχαγγέλου. Ανήμερα των Ταξιαρχών το 1989, την έπιασε δυνατός πόνος στη μήτρα. Σε λίγο καιρό η κατάσταση επιδεινώθηκε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να γίνει εγχείρηση.
Εκείνη μόλις το άκουσε, αρνήθηκε, κι άρχισε να κλαίει σα μικρό παιδί. Κατέφυγε πάλι στον Ταξιάρχη και ζητούσε με επιμονή και πίστη το θαύμα του.
Με την προσευχή ηρέμησε και όταν το βράδυ έπεσε να κοιμηθεί, βλέπει στον ύπνο της, την Παναγία - βασίλισσα στο θρόνο - και πλάι της τον ταξιάρχη.
Της χαμογελούσαν!!!

Το πρωί ξεκίνησε για να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Έκανε πολλές εξετάσεις και περίμενε τα αποτελέσματα. Κάποια στιγμή την κάλεσαν οι γιατροί και της είπαν:
“.... Δεν έχεις απολύτως τίποτα κυρία μου. Μπορείς να πας στο σπίτι σου....”

Από τότε είναι εντελώς ηγιής και δοξάζει τον Κύριο και την χάρη του Αρχαγγέλου Του.

Από το βιβλίο “ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ” σελ.235, Ιεράς Μονής Παρακλήτου Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου