Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΘΑΥΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΕ 30ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Καλησπέρα σας , 
θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κοινοποιήσω κάτι που έζησα και σαφώς θα μου μείνει αποτυπωμένο εφ όρου ζωής . 
Αν και πιστεύω ακράδαντα ότι η πίστη σώζει είμαι πάντα επιφυλακτικός αλλά και φοβούμενος μπροστά στα θαύματα που συμβαίνουν κάθε ημέρα. Σαφώς και η άποψη μου είναι ότι δεν είναι εφικτό για τον άνθρωπο είναι εφικτό για την θεία δύναμη.
Μην μακρηγορώ το περιστατικό που θα σας διηγηθώ έλαβε χώρα στο 7ο θεραπευτήριο του ΙΚΑ στα Πατήσια πριν μερικά χρόνια ( πόσα συμβαίνουν και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ ) . 
Εκείνη την ημέρα είχε εφημερία μία ειδικευόμενη χειρούργος η οποία ούτε είχε σχέση με την θρησκεία ούτε όμως ήταν και ενάντια. Η συγκεκριμένη χειρούργος νεαρά τότε σε ένα διάλειμμα της εργασίας της πετάχτηκε σε κοντινό κατάστημα να αγοράσει κάτι  και εκεί εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήταν μια δύσκολη νύχτα για αυτήν γιατί είχε 5 ετοιμοθάνατους ανθρώπους οι οποίοι όπως ως γιατρός γνώριζε δεν θα ξημέρωναν ζωντανοί την ερχόμενη ημέρα . 
Στην συζήτηση της επάνω είπε ότι στεναχωριόταν ποιο πολύ για έναν από τους πέντε ανθρώπους ο οποίος ήταν γύρω στα 30 και είχε και οικογένεια ( οι άλλοι προφανώς ήταν μεγάλοι σε ηλικία ) . 
Στο άκουσμα αυτό η ιδιοκτήτρια του καταστήματος την ρώτησε αν ήθελε να ζήσει ο άνθρωπος αυτός . Η γιατρός σαφώς και απάντησε πως ναι και τι ερώτηση ήταν αυτή. Τότε η ιδιοκτήτρια έβγαλε μια εικονίτσα του Ταξιάρχη ( όπως εικονίζεται στο Μανταμάδο της Λέσβου ) καθώς και λίγο βαμβάκι από το καντήλι του αγίου . Προέτρεψε την γιατρό να πάει να αλείψει τον ασθενή με το λάδι και να βάλει την εικόνα κάτω από το μαξιλάρι του . 
Η γιατρός εξανέστη τότε ότι πως θα έκανε τέτοιο πράγμα και πως αν την αντιλαμβανόταν κανείς θα έχανε την άδεια εργασίας της και θα είχε συνέπειες . Η έμπορος την καθησύχασε και της είπε να βγάλει όλους έξω από το δωμάτιο και να το κάνει . 
Η γιατρός με κάποια δυσπιστία πήρε την εικόνα και το λάδι και έφυγε . 
Την επόμενη το πρωί πήγε πάλι στην έμπορο του καταστήματος και της εξιστόρησε τα παρακάτω . 
Πήγε στο δωμάτιο και έβγαλε όλους τους συγγενείς έξω και αφού άλειψε τον ασθενή έβαλε και την εικόνα κάτω από το μαξιλάρι του ενώ η κλινική του εικόνα ήταν προ θανάτια .
Το αποτέλεσμα της είπε ήταν ότι από τους πέντε ασθενείς που είχε βαριά η τέσσερις απεβίωσαν ενώ ο άνδρας των 30 ετών το πρωί έκανε βόλτες στο διάδρομο και η κλινική του εικόνα ήταν άψογη . 
Για εμένα ο Ταξιάρχης έβαλε πάλι το χέρι του μέσω μιας γιατρού που δεν είχε σχέση μετην θρησκεία μιας εμπόρου οποία πιστεύοντας μετέφερε το μήνυμα του αγίου και ενός ασθενή ο οποίος έλαβε την χάρη που δεν γνωρίζω εάν του φανερώθηκε ποτέ ή όχι . 
Άγνωστες οι βουλές του θεού για όλους μας
Σας αποχαιρετώ 

Τα στοιχεία της εμπόρου και γιατρού είναι διαθέσιμα αλλά για εύλογους λόγους δεν τα μεταβιβάζω . Τον ασθενή ποτέ δεν έμαθα ποιος ήταν . 
ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΗΜΕΗΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου